Magyar verzió English version Logo

ROSEGG vára

Várrom Ingyenes parkolás Átlagos belépti díj CsillagCsillagCsillag Várak Magyarországon Várak Ausztriában Várak Szlovákiában
Rosegg A várdomb körül hatalmas vadaspark található. A vadasparkban egy nagy kört lehet leírni a kiépített ösvényen, az ösvény egy leágazása felvezet a várhoz.
Rosegg A park bejáratánál lehet megvenni a jegyet, itt található büfé is. A külső részben több kisebb kifutó található nyulakkal, juhokkal, szamarakkal, illetve egy nagyobb részen őzek és szarvasok. Beljebb menve kezdődik a vadaspark azon része, ahol az állatok és köztünk nincs kerítés. Természetesen mindegyik faj növényevő, kivéve a hiúzt, amely elkerítve látható.
Rosegg
Rosegg Az állatok hozzászoktak az emberi jelenléthez, némelyiket szó szerint át kell lépdelni, ha pont az ösvényen telepedtek le.
Rosegg
Rosegg A vár erősen romos állapotban van, elsőre azt lehet hinni, hogy az egész vár csak ebből az egy toronyból áll, de a séta további részén újabb falszakaszok bukkannak elő.
Rosegg
Rosegg
Rosegg
Rosegg
Rosegg
Rosegg
Rosegg
Rosegg
Rosegg
Rosegg
Rosegg
Rosegg
Rosegg
Rosegg
Rosegg
Rosegg
Rosegg
Rosegg
Rosegg
Rosegg
Rosegg
Rosegg
Rosegg
Rosegg
Rosegg Rosegg felejthetetlen élmény, legalább félnapos program: gyönyörű vadaspark, ahol szó szerint a vadon élő állatok között lehet sétálni, a domb tetején pedig romantikus várrom, gyönyörű kilátással. A bejáratnál háziállatok, illetve az út túloldalán sövénylabirintus, kissé távolabb pedig egy kastély, kiállítással. Szánjunk időt a kirándulásra.
Rosegg a várra és a vadasparkra együtt a VÁRmániától három csillagot kapott.
Tetejére

Rosegg itt található